Vaccination

Idag va det dax för Sindys 3månaders vaccinering. Jag vet inte vem som tyckte det va jobbigast, hon eller jag. Det va tur Fredrik kunde följa med. <3
Vi passade även på att mäta och väga henne, det är tre veckor sedan sist. Hon hade växt två centimeter, så nu är hon 64cm lång. Men hon hade bara ökat 100gram..? Vi ska väga henne om två veckor igen så får vi se om hon gått upp mera då. Hoppas på det!


Sindy gör det igen!

Våran lilla tjej har blivit otroligt duktig på att sova hela nätterna. Oftast somnar hon kring åtta, vaknar till vid fem-sex och äter för att sedan somna om och vakna till riktigt vid nio.

Igår kväll somnade hon halv tio, vaknade halv nio och åt, och nu ligger hon fortfarande och sover. Så skönt!

Men snart får hon ta och vakna till, vi har en del att göra idag. Först ska vi lämna tillbaka en nyckel, sen ska jag åka och ta prover, sen ska vi förbi på jobbet och hälsa på (och hämta ett par skor som världens bästa AnnBritt har virkat till Sindy).


Utslagen hjälte

Vi har precis haft besök av fina Sara och söta Robbi. Nu ligger Sindy helt utslagen i sitt babygym och sover.

När hon vaknar ska vi åka på Ica och köpa ingredienser så vi kan göra en tårta. Robin fyller år idag och har därför beställt en tårta, vad gör man inte för sina vänner?!! :-)


Rekord

Sindy har slagit sitt sömn rekord. Hon har sovit sedan 22.00 igår kväll, och sover än. Helt underbart!


Draw Something

Jag har fastnat för ett nytt spel på mobilen "draw something". Igår kväll låg jag vaken till klockan två och spelade. Eftersom ingen av mina vänner spelade då, startade jag ett antal "randoms". Just nu har jag 20 spel igång!


RSS 2.0