v.32

Idag är jag i vecka 32+0. Och det är min födelsedag, grattis till mig!
Jag ska strax åka och hämta mamma på hennes jobb, sen ska vi till Skärholmen och köpa present till mig.

Jag tyckte att hon kunde köpa en systemkamera, men det tyckte inte hon...(Hon påstog att jag "bara" fyllde 24 och då får man inte sånna dyra presenter?!) Vi får se vad vi hittar för kul!


Älskade Juniz (som spårlöst försvann i sommras..)
Världens bästa mamma!

Eftersom jag åkte ner till Sthlm igår, så hade jag "födelsedags fika" hemma i lördags. (Jag har jobbat 12 timmars pass hela veckan, så jag hade tänkt baka allt på lördags fm.) Men när jag kommer hem på fredags kvällen så har min älskade mamma bakat klart allt!
Så i stället för att ställa sig och baka på lördags morgon, så åkte jag och Fredda in till Hudik och köpte färg som vi ska ha i barnrummet. Nu när badrummet är klart, kan vi äntligen börja fixa ordning där.Nu ska jag ta med mig Izor och ta en morgon promenad i solen!
Ärlighet varar längst

Nathalie: Visst blir det fint i badrummet Viktor?!
Viktor (6år): Nä, inte så fint!


Hahah, kan man göra annat än älska barn??!
Hårboll

Ny borstad vovve!

Det va dax att borsta Izor, syns det? Han skulle behöva ett bad också, men det tar vi en annan dag.V.31+2

Idag har jag varit ledig, skönt!
Efter lunchen åkte jag med pappa in till Hudik för att köpa lister till badrummet. Det kommer bli såå bra när det är klart. Jag har världens bästa pappa!


Det var dax för ett besök hos barnmorskan idag också. Jag hann inte mer än att komma hem så var det dax att fara in till stan igen. (Med Fredrik såklart.) Allt såg jätte bra ut!

Jag har bara två arbets dagar kvar, sen går jag på graviditetspenning/havandeskapspenning. Undra vad jag ska hitta på att göra om dagarna då?? Jag ska börja med att tillbringa första lediga veckan i Sthlm hos mamma och pappa iaf.

Partaj !

Förra onsdagen (12/10) va vi på inspelningen av Partaj! Programmet visades i söndags (16/10). Om du missade det kan du kika på det här:
(klicka på bilden)

Efter programmet sprang (okej, vi sprang inte, men ni fattar) vi på Peter Settman

 

 


Renovering

Förra veckan kom pappa upp till oss. Han ska renovera vårat badrum, äntligen! Det är/va gammalt, fult och äckligt. När jag tittar på bilderna kan jag seriöst inte förstå hur jag kunnat stå ut??!Än så länge har han hunnit riva ut allt det gammla, satt upp gips i taket och på väggarna. Lagt nytt golv och dragit elen. Snart ska han och Fredda börja flytspackla. Förhoppningsvis ska allt vara kaklat och klart på fredag. Just nu har vi toa och dusch nere i källaren, behöver jag säga att jag längtar?!

Partaj !

Som sagt, personalfest i fredags. Trevligt, trevligt! (Tyvärr va jag alldeles för dålig på att knäppa kjort, så ni får klara er utan.)

Igår tog jag och Fredda bilen ner till Sthlm, för idag ska vi på Partaj! eller, ja.. på tv-inspelningen till programmet Partaj som sänds på kanal 5. Spännande!


halsbränna...

Kul att jag är trött och vill sova, men har världens halsbränna så jag inte kan somna. Men jag får skylla mig själv som smaskat i mig massa onyttigheter ikväll. (Det va ju gratis!!) ;)

Våran arbetsgrupp (och alla andra anställda inom A-assistans) blev bjudna på tre rätters inne i "stan" idag. Mysigt och trevligt. Maten kunde varit bättre, men som sagt, det va ju gratis så jag ska inte klaga. Till förrätt fick vi västerbottenpaj (kall!!) med soltorkade tomater, till varmrätt (torr!!) fläskfilé med potatiskaka och till efterrätt en torr äppelkaka. Men jag blev mätt och det va trevligt, och maten va bättre än pannkakorna jag hade tänkt göra om jag hade ätit hemma. Så jag är nöjd ändå!

Imorgon förmiddag ska jag hem till Malin och hjälpa henne förbereda inför kvällen. Det är hemma hos henne vi ska ha personalfesten. Det kommer bli såå kul!!

Nu ska jag försöka sova, god natt!Härlig höstdag

Solen har skinit hela dagen! Jag och Izor gick ut på förmiddagen och busade i trädgården, myys!Underbara vecka!

Idag är börjar Desperate Housewives igen! (För sista gången...)

Och imorgon är det Greys!

På torsdag blir jag bjuden på gratis middag med jobbet. Och på fredag har vi personal fest! Veckan kan inte bli mycket bättre än så! ;)V.28+1

I'm still alive! Har jobbat jätte mycket (200timmar i sept), så jag har inte haft tid/ork att sitta vid datorn när jag varit hemma.
Men nu blir det lite lugnare igen. Jag jobbar bara oktober ut, sen går jag på "graviditetspenning". Ska bli såå skönt! :)

Idag va vi till barnmorskan igen och lyssnade på hjärtat och mätte magen. Allt ser bra ut! Tiden går fort nu, snart är det december :)


RSS 2.0