torsdag 25.8

Jag vågade klippa av mig håret!! Har inga bilder att ge er än, men det kommer...

Igår såg jag för första gången när lill pricken sparkade. Så coolt! Det är en så otrolig känsla som inte går att beskriva. Jag längtar till december då jag får träffa min lilla vän på riktigt :)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli nio, så jag kan åka och jobba. Jag ska jobba natt! Men först ska jag gå en promenad med izor.
PRO here we come

Det regnar och det regnar och det regnar. Men jag är glad ändå, för idag ska jag äntligen fixa håret!! Jag har inte riktigt bestämt mig än. Men jag klipper troligen av mig mitt långa hår... Och tonar det mörkare! Hoppas bara att jag vågar när jag sätter mig i frisör stolen också..

Nu på fm har jag och mamma spelat spel, alfapet och yatzy, kalla oss gärna pensionärer! :)

Snart ska vi åka och fika hemma hos Mia, sen får vi se vad vi mer hittar på denna regninga dag.


Mamma, pappa och lillebror <3

No place like home

Igår efter jobbet skyndade jag mig hem och packade ihop det sista. Sen for jag ner till Sthlm och mamma och pappa. Här händer det saker som vanligt. Pappa håller på att bygga en ny trapp och nere i tvättstugan håller de på att installerar en luft/vatten pump(?) så det är rörigt där nere. Allt som stog i tvättstugan står nu i badrummet, trångt men jag är van ;)
(Så va det ofta under min uppväxt, pappa tog ofta hem b.la. tvättmaskiner som han skulle laga. Ofta stog dom i hallen!)

Idag ska vi till Skhlm och kika lite, sen ska vi fika med Mia, Linnea och Ammi. =)

Nu ska jag ut och gå med Izor i solen!

Slappar dag

Idag har det regnat hela dagen. Vi (jag och Fredda) har legat i soffan hela dagen och tittat på första säsongen av Sons of Anarchy. Bra serie det där!Nu på kvällen har jag packat. I morgon efter jobbet åker jag ner till Sthlm. Egentligen skulle jag tagit tåget på tisdag, men jag fick lifta med en kompis som skulle ner. :)
De ska bli mysigt att umgås med mamma och pappa några dagar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå i säng. (Men jag har svårt att slita mig ifrån "Jakten på lycka" på tv3.)

bara dumt

Klev upp kl.7 i morse. Det känns väldigt onödigt och dumt att sova bort hela dagen när man är ledig. Jag menar, man missar ju allt det roliga då. Som att städa (dammsuga, damma, skura), tvätta, stryka.... tänk vad tråkigt jag skulle haft om jag legat och sovit ist!


Magen v.21
Äntligen !!

Vårat internet har inte fungerat sen i tisdags. Därav anledningen till dålig uppdatering.. Men nu är jag tillbaka!

Som sagt har jag börjat jobba igen efter några veckors semester. Det är skönt att vara tillbaka. Tråkigt bara att solen väljar att titta fram just denna vecka.. Men igår va jag ledig så jag fick några timmar på stranden!


(ute i skogen och lägger spår)

Lyckorus

Sitter och pratar bebis med några kompisar på msn och facebook. Då börjar plötsligt lill pricken sparka för fullt, myys! Det går inte beskriva med ord vilken lycka jag känner


my precious


Bilder från i fredags när vi röjde ner häcken


Slut på semestern

Idag börjar jag jobba igen efter några veckors semester. Arbets veckan börjar med en sovmorgon, kan inte bli bättre!

Igår va jag och Fredrik ute i skogen med Izor. Förra våren gick vi en spår kurs med honom. (Men sen i vintras har det inte blivit mycket spårläggning.) Så vi kände att det va dax igen! Han va lika duktig som vanligt, fast det säkert va över ett halv år sedan han spårade. Det är så kul att se hur glad han blir varje gång han klarar det! :)


RSS 2.0