Bilder på småttingarna



Kattungar

Vaknade 5.40 av massa pipande, första kattungen tittade ut. 8.20 hade tre till hittat ut. Så nu har vi fyra små kattungar i våran garderob! :) Som tur va så hade kända jag på mig igår kväll att det va på gång, hon stog och kraffsade på garderobs dörren och slutade inte förän jag öppnade den. Så jag bäddade med filtar där inne åt henne.

Izor verkar väldigt intresserad, han stog och tittade på Juniz och bebisarna flera minuter. Söting!


Juniz

Fredag=IDOL

Idag har det fortsatt att blåsa. När ska det ta slut?? Även att det snöar massor också.

Innan Idol började hade jag och Fredda en liten singstar turnering. Jag vann, såklart! ;) Vi har laddat ner massa nya låtar, så här blir vi nog fast hela helgen. Någon som vill komma över och utmana oss? ;)

Vem ska egentligen vinna Idol i år?? Inte Linnea iaf, hon är konstig! Jay tycker jag inte heller förtjänar att vinna, han ska egentligen inte få vara med längre. Tv4 har själva sagt, att använder man droger åker man ut! Men inte lilla Jay inte, för han drar massa tittarsiffror. Så, TV4, hur tror ni att barn och ungdomar ser på droger nu? Att det är okej att testa en gång, för man får ändå en andra chans??!
Visst är man värd en andra chans om man gör bort sig totalt nångång. Men TV4 måste tänka på hur många och vilken åldersgrupp det är som tittar på programmet. Och har man sagt att man har nolltollerans, så ska man väll stå fast vid det, eller??!!
Nä jag tycker att Olle eller Minnah, helst Minnah ska vinna Idol.

Idol kan iaf aldrig bli lika bra som förra året, Erik helt jävla AMAZING!!!


 


Valpsjuka!

Just nu känns det som att det aldrig kommer sluta blåsa. Det är sådana här dagar jag önskar att jag inte hade hund så man slapp gå utanför dörren, men så kommer man in i värmen igen och då har jag glömt bort den hemska önskan.
Just nu ligger jag och Izor och värmer oss under ett täcke i soffan medans vi tittar på gamla bilder från när han va valp. Mys!

Ibland funderar vi på om vi ska skaffa en till hund, en kompis till Izor. Och seriöst, hur sugen blir man inte när man tittar på dom här?!!

Bullbak

Håller på att baka lussebullar med Oskar. Degen ska stå och jäsa på ett "drag fritt" ställe. Kul, att det drar överallt här. Degen har nu stått och jäst i en halvtimme, men inget har hänt. Någon som har något förslag hur jag ska göra?

Medans vi väntar på att degen jäser (vilket verkar kunna ta en evighet), tittar vi på Rocky III.


Kallt, kallare....

...14 grader! Så kallt va det inne, imorse när jag gick upp. Vi måste köpa nya vad-det-nu-heter (typ liseter(?)) för att täta alla fönster och dörrar. Det har blåst hela natten, så kylan har hittat in i varenda liten springa som finns. Nu eldar jag för fullt. Men jag vet att det kommer vara lika kallt ikväll, iaf om det ska fortsätta blåsa som det gör nu.
Nåja, nu vet vi vad vi har att göra i helgen... Lista fönster/dörrar och måla köksluckor. Jippi! eller nått.. Det blir bra när det är klart i alla fall! :)


Vill ha!


Visst kan du !




Tobaksfria veckan startade i mitten av 70-talet som Rökfria veckan och är en kampanj i Sverige mot tobaksbruk. Tobaksfria veckan, infaller alltid vecka 47 varje år. -Wikipedia




Så, igår tog jag min sista cigarett! (Med undantag för feströkning.) Det här kommer gå bra, jag tror på mig själv!


Barnvakt .

Det va menningen att jag skulle måla idag, men imorse ringde Erik och behövde barnavakt. Så nu sitter jag här med sötaste Ebbe. :)


Jag skulle alltså ha målat idag, vi håller på att måla om i köket. Förut va luckorna mörkbruna, men nu målar vi dom i ljusgrått, nästan vitt. Vi ska byta kakel också, det är nå brunmönstrat nu, vi tänkte byta till nå grönt kanske. Vi får se vad vi hittar. Det kommer bli så ljust och fint när det är klart. Jag hoppas vi hinner färdigt innan jul, men det borde vi göra. :)

 

 




Hockey, hockey, hockey

Idag blev det massa hockey. Först spelade Oskar (Fredriks lillebror) match. Efter det åkte vi till Timrå och tittade när dom mötte Brynäs. Timrå vann på straffar och Fredrik åkte hem med sur min :)



What were you thinking?!



Seriöst, hur tänkte du nu Jay? Eller NI, Tv4?
Jay du som va så bra, är så bra. Egentligen... Och TV4 hur tänker ni?! Jay har gjort bort sig, han ska ut. Ni påstår att ni är helt emot droger, men ändå ger ni Jay en andra chans. Visst det är jätte bra att han ska få behandling för sitt drog problem, bla bla bla. Men Idol är ett familje program, alla tittar på det, ung som gammal. Idolerna ska vara förebilder, vilken förebild är Jay? Det är okej att röka hash en gång, men gör du det igen åker du ut. En gång är ingen gång, eller?!
Jag tycker att  en gång, är en gång för mycket.
Visst, det finns många stora stjärnor/idoler som röker, dricker, knarkar, gud vet allt dom gör. Men dom har byggt upp sitt eget varumärke, dom sätter sig själva i skiten.
Mest besviken är jag nog på TV4 ändå, som tillåter detta...!

Hemskt ledsen att säga Jay, visst du va bra igår. Men efter vad jag hade läst på aftonbladet så har jag svårt att gilla dig. Lämna plats åt de andra idolerna, dom som tar detta på allvar!


Höggravid

Ligger på golvet med min höggravida katt, här har jag legat ca en timme nu. Mysigt :)
Ett tag verkade det som att förlossningen va pågång, men nu är det lugnare. Får se om det blir nått under natten kanske?


Vart ingen miljonär...

Men 100 000 vart det, grattis Mattias!


Länk

Snart miljonär??!

Har precis varit och lämnat de här gullungarna på förskolan.



Snart är det dax att sätta på tv:n, Mattias (Fredriks lillebror) ska skrapa triss i TV! Hur coolt är inte det?!! Hoppas han vinner mycket! 50tusen är iofs inte helt fel, men 5miljoner är ännu bättre. :) Lycka till, Matte!!


Tuff brud i lyxförpackning !

I lördags kväll när jag och mamma kom hem låg vi framför tv:n och tittade på "Så mycket bättre". Ganska roligt program faktiskt. För er som inte sett det så är det några kända sångare/sångerskor som bor tillsammans (vet inte hur länge). I varje avsnitt så är det någon som har "sin" dag, dvs det är han/hon som bestämmer vad dom ska göra under dagen. Under dagens gång ska de andra deltagarna tolka en valfri låt från den som har sin dag. I lördags så va det Lill-Babs dag och Petters tolkning av hennes "En tuff brud i lyxförpackning" va grymt bra!


Fler bilder ...

 

 

 

 

 

 

 


Lydmar .

För två veckor sen va jag och Fredrik ner till Stockholm och bodde på Lydmar hotell. Pappa har varit där och jobbat massor. När han va klar där fick han en gratis natt inkl. middag, som han gav till mig och Fredda. <3
Vi hade det jätte mysigt, det va hur fint som helst där.





Fler bilder kommer sen.


1 vecka i Sthlm.

Jag har varit i Sthlm hela veckan. Hos mamma och pappa. Anledningen ätt jag åkte ner va för att jag skulle vikariera på förskolan mamma jobbar på.
Hela måndagen har jag skit ont i magen, pinar mig igenom hela dagen. Kommer hem lägger mig på soffan och ligger kvar där till tisdag kväll. Jag hade så ont så jag kunde knappt stå upp. KUL, tänkte jag, här åker man ner till Sthlm för att jobba men så blir man sjuk?! Men som tur va så blev det bättre på tisdags kvällen så jag kunde fortsätta jobba resten av veckan.

I onsdags fyllde min farbror 40år, så igår va vi och firade honom med jätte god mat och cheesecake (som förövrigt också är jättegott). Det va bara jag och mamma som åkte dit. Mathias åkte på en 40-timmars till Tallin(?) i fredags, och pappa sulle träffa någon gammal jobbarkompis. Undra hur dom mår idag?! ;)

Idag 16.28 åker jag hem till Fredrik igen <3. Gud vad jag har saknat honom!

Men innan jag åker hem, ska vi åka och titta på en lägenhet som Mathias kanske ska köpa. Spännande! :)


//Nathalie

RSS 2.0