Att ligga bakis hemma hos mamma är inte helt fel

Jag va som sagt ute med Linda och Vicky i lördags. Eller ute och ute, så långt kom jag aldrig. Vi satt hos mig en stund innan vi åkte till nån kille och "förade" lite. Vid elva hade jag fått i mig två vinflaskor och två cider och en jägershot. Där slutade kvällen för mig, jag tog en taxi hem och halv tolv gick jag i säng.
Jag vaknade nio på söndags morgonen, men låg kvar i soffan till halv tre. Mamma va en ängel, hon hjälpte mig när jag inte mådde så bra på kvällen när jag kom hem och hon servade mig på söndagen när jag inte var allt för pigg. :)


Today !

Den största anledningen till att jag åkte ner till Sthlm den här gången va att jag skulle åka med pappa och titta på kakel. Så det är bara kliva upp och hoppa in i duschen. Sen bär det av på kakel jakt.
Vårat badrum är absolut inte det roligaste just nu. Det är gammalt och fult. Men i februari blir det renovering. :) Hoppas bara Fredrik gillar kaklet som jag väljer, annars får han skylla sig själv eftersom han valde julbord ist för att följa med mig ner till Sthlm. ;)

Ikväll ska jag ut med Linda och Vicky. Just nu känner jag mig inte jätte taggad, men det kommer nog. :) Måste bara åka till Skhlm först (när jag packade, så packade jag inte för utgång) och se om jag hittar nått att ha på mig ikväll.

Vicky&Linda
//Nathalie

X2000

Sitter just nu på tåget på väg ner till Sthlm. Lämnade precis Uppsala, så snart är jag framme. :) Hörs då!//Nathalie

Sötingar
RSS 2.0