Frissan !

Nu sitter jag och mamma hos Sophie som ska göra oss fina i håret. Jag funderar på att lägga i ljusa slingor, vill bli blond igen till sommaren! Men jag kommer behöva lägga slingor många gånger innan det blir ljust eftersom jag är så mörk nu.


Värdelöst

Nu har vi suttit i bilkö i en timme, det kommer säkert bli en till innan det släpper... Värdelöst tycker Sindy (och vi med såklart) som börjar bli gnällig.


Sthlm .

Sitter i bilen på väg ner till mamma och pappa. Ikväll blir vi bjudna på middag hos farbror Micke och Wongjan, thailändskt blir det. Som jag har längtat efter hennes mat, mums!


Mys !!

Så här go och glad brukar Sindy vara på mornarna. Då vill vi inte kliva upp, utan ligger kvar i sängen och bara myser.





Förkyld .

Idag skulle vi (jag och Sindy) egentligen åkt till kulturstjärnan, Gnarp. Men i morse vaknade jag med halsont och rinnande näsa så vi stannar hemma i stället.

Det är ju tur att en av oss är pigg och glad idag i alla fall. :)


Long time no see

Nu va det ett tag igen sen sist. Även fast Sindy är hur lugn och snäll som helst på dagarna, så känner jag att jag ändå inte riktigt hinner med att sätta mig framför datorn en stund. Kanske prioriterar jag viktigare saker..?! Nåja, hur som helst. Nu är jag här i alla fall!

Igår va det alla hjärtans dag (om det nu va någon som hade missat det), vi gjorde inget speciellt för att fira det. Vi åt korv och makaroner till middag och på kvällen kom Per och Ida hit och spelade Mario på Wii.
Istället kom Fredrik hem med en blomma till mig idag! Han är bra gullig ibland, min Fredrik. :)




Nu ska Sindy äta. Sen blir det nog sängen. Jag har varit vaken sen halv sex imorse. Jag vaknade av världens duns och det kändes som att hela huset skakade. Det blåste halvt storm ute, och en dörr som vi haft stående ute på balkongen blåste omkull, det va det som väckte mig. Sen kunde jag inte somna om..

God natt!






Sleeping beauty

I fredags kom som sagt mamma och pappa upp och hälsade på. Vi hann inte umgås så mycket då, eftersom det va dåligt väder så va de inte uppe förän sent på kvällen. Men på lördagen så umgicks vi heeela dagen! På kvällen innan melodifestivalen började värmde vi upp med SingStar, så kul! Och så länge sen vi spelade det. Inte för att skryta, men jag vann. :)

Tyvärr är jag alldeles för dålig på att använda kameran, det måste bli ändring på det! Så ni får tyvärr inte se några bilder från helgen. (Jag vet, ni blir jätte ledsna...) ;)


Inatt hade Sindy sov rekord. Hon somnade runt tolv igår kväll och vaknade inte förän 8.30 i morse! Sen har hon bara fortsatt att sova hela dan (hon har såklart vaknat och ätit), och sover än. Men snart är det dax för mat igen. Sen ska vi ut och ta en promenad med Izor. Det blir nog en långpromenad idag. Det är ju bara -2 grader idag!
Det är helt sjukt vad fort graderna höjdes. Igår kväll runt nio kom Ida och Per över till oss och spelade spel. Då va det -22, när de skulle gå hem vid tolv va det bara -6! Hoppas att vi slipper det där kalla igen.




Kall morgon!

Den här dagen började bra. När jag klev upp hade vi 15 grader INNE! Vi värmer inte upp vårat hus med el, utan vi har en vedpanna. Så vi måste alltså elda för att få värme, inget konstigt med det. Men när jag ska starta pannan så är det nå fel på den. Så jag kunde inte elda. Vilket betyder att jag inte kunde få någon värme i huset...
Som tur va kunde Fredrik komma hem en sväng och titta på felet. Så nu har jag eldat för fullt hela dagen, just nu är det 21 grader inne, härligt!

Fredrik har jobbat över i stort sett hela veckan. Så idag såg jag verkligen fram emot att han skulle komma hem tidigt (han slutar 12 varannan fredag). Men icke sa nicke. Först ringde han och sa att han skulle vara hemma till tre, men när klockan slog tre ringde han igen och sa att han troligtvis skulle hinna hem till halv fem... Pratade med honom nyss och nu är han äntligen på väg hem! :)



Ikväll kommer Billy och Andrietta hit för att umgås. Och ännu lite senare kommer mamma och pappa upp också! Och imorgon är det dax för melodifestivalen igen, äntligen! Det här kommer bli en riktigt bra helg. :)



Prima ballerina


Idag har jag varit vaken sen halv sex. Sindy vaknade och ville ha mat. Hon somnade snabbt om, men inte jag.. (fast jag låg kvar i sängen till sju.)

Igår la jag ut en annons på ett teleskop/stjärkikare på blocket. Inom loppet av en timme så hörde två stycken av sig. Så nu klockan nio ska det komma en kille och titta på det. Och förhoppningsvis köpa det! :)
Jag köpte teleskopet till Fredrik i julklapp 2010. Vi har kanske tittat i det 3-4 ggr. Sen har det bara stått och samlat damm, så nu kändes det som att det va dax att sälja iväg det.



Medans Sindy ligger och sover ska jag passa på att byta gardiner i köket (jag har fortfarande julgardinerna uppe...). Sen får vi se vad vi hittar på idag. Kanske vi åker och hälsar på på jobbet?


 


Sindy

 

5 veckor

 

 


Vart tar dagarna vägen?

Jag kan inte förstå... Sindy ligger och sover hela dagarna, ändå har jag inte tid att göra någonting. Det ser ut som ett bombnedslag här. Har jag tur så hinner jag fixa några tvättar, plocka i/ur diskmaskinen och elda. Vart tar tiden vägen när lillan sover?

Just nu ligger hon och sover, så jag ska ta mig härifrån och börja plocka undan här hemma. I eftermiddag ska vi till bvc och träffa läkaren.

Ha en bra dag ! :)







RSS 2.0